BSK NASTAVIO SERIJU PORAZA, BALKANSKI UBEDLJIV U BUJANOVCU

BSK: D.Stanković 6, Milić 5,5, N.Stanković 5,5 ( od 55. Zdravković 5,5), Pavlović 6, I Stamenković 6, Ćuković 6, Tasić 5,5, Ristić 5 ( od 46. Svetozarević 5,5), Ivanović 5, Stojković 5,5, Cvetkov 5.

BALKANSKI: Milčev -, Kocev 6,5, D.Ivanov 6,5, N.Ivanov 6,5, Vasov 7, Markov 7, Ranđelov 6,5, Ćirić 6,5, B. Ivanov 6,5, Nikolov 6,5, Stanojev 6 ( od 50. Vučkov 6,5)

Igrač utakmice: Saša Markov

Niko od malobrojnih gledalaca na tribinama nije mogao ni da nasluti da će domaći „romantičari“ biti ubedljivo poraženi od iskusnijeg i mora se priznati ipak kvalitetnijeg tima iz Dimitrovgrada. Jer, posle svega prikazanog u prvom poluvremenu, velike borbenosti i vidljive želje da se dođe do pobede, očekivalo se da će domaći postići bar jedan pogodak i radovati se prvim bodovima. Ali, tako nisu mislili gosti. Strpljivom igrom čekali su i dočekali pad u igri BSK-a. Domaći su u nastavku utakmice delovali potpuno raštimovano u napadu, u odbrani je duvalo na sve strane. Iskusni kapiten Markov i Vasov sa lakoćom su otklanjali opasnost pred svojim golom, a napadači – „rezervista“ Vučkov, Nikolov i Ćirić lepim golovima su krunisali nadmoćnu igru gostiju, koji su za dvadesetak minuta deklasirali potpuno anemičnog i neprepoznatljivog domaćina.

Ovde možete videti parove sledećeg kola i tabelu Zone „Jug“.

 

Izvor: Fudbalska zona

Tekst i foto: Ž. Matić




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *