BSK NA DNU DNA, PETARDA OD BABUŠNICE

BSK               1

LUŽNICA     5

Bujanovac – Gledalaca: 50. Sudija: Stefan Trajković (Lebane) 6. Strelci: Stamenović u 15 za BSK, Ćirić u 6 i 90, Mitić u 10, Todorović u 30. I Selimović u 75. minutu za Lužnicu. Žuti kartoni: Ivanović, Ćuković, N.Stanković i A.Stojković (BSK), Panić, Đurović i Selimović (Lužnica).

BSK: D.Stanković 5,5, Milić 5,5, Cvetkov 5, Stamenović 6, Ćuković 5,5, S.Stojković 5, Dimitrijević 5, Ivanović 5, Đorđević 5 A.Stojković 5, N.Stanković 5 ( od 46. Ristić – od 70. Zdravković-)

LUŽNICA: Stojilković 7, Stojković 6,5, Jovanović 6,5, Boškov 6,5, Perović 6, Panić 6, Đurović 6,5 ( od 55 Igić 6 ), Todorović 6,5, Ćirić 7, Mitić 6,5 8 od 46. Jeremijev 6 ), Selimović 6

Igrač utakmice: Nikola Ćirić

Nastavlja se „crna“ serija bujanovačkih „romantičara“ , od kojih je, nevesela je istina, ostalo još samo ime. Gost iz Babušice bio je isuviše jak rival da bi dozvolio domaćinima da dođu bar do boda, ili čak podnošljivijeg poraza. Već u 10. minutu poveli su gosti sa 2:0, da bi „plavo-beli“ pet minuta kasnije smanjili. Ipak, do kraja poluvremena gosti su postigli još jedan gol, a sigurnu pobedu overili su sa još dva gola u nastavku utakmice. Imali su fudbaleri BSK-a nekoliko izglednih prilika da ublaže poraz, nisu ih iskoristili nespretnošću napadača. Sve u svemu, presudila je razlika u kvalitetu, fizičkoj pripremljenosti i motivaciji. A sve to je, kao i u prethodnih šest kola bilo na strani protivnika BSK-a. Stoga je bilo nejasno zašto je sudija Trajković čak sedam puta vadio „žute „ kartone, na utakmici na kojoj se pobednik naslućivao već posle desetak minuta. Očigledno, nije se snašao, iako mu se ne može prigovoriti da je uticao na bilo koji način na rezultat.

Recimo i da je BSK sa 0:2 izgubio 30. septembra od Jablanice u meču koji je ranije bio prekinut zbog nevremena.

Kompletne rezultate i tabelu Zone jug pogledajte OVDE.

Života Matić (Fudbalska zona)




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *