15 GODINA BIVODE: Prodamo sve što proizvedemo

Bujanovac, 16.10.2015 (Bujanovačke) – Bivoda, fabrika mineralne vode i sokova koja posluje u sastavu VRANJSKE kompanije Jumko, slavi danas 15 godina poslovanja.

Bivoda danas proizvodi 20.000 litara vode i sokova, i nalazi se na 7. mestu po proizvodnji u Srbiji medju 40 fabrika iz branše jedna od pet koje su 2014. završili pozitivno.

-Voda je neiscrpni rudnik, a naša fabrika ima ambiciju da bude motor razvoja bujanovačke privrede – kaže Nenad Zafirović.

On je na konferenciji za novinare u fabrici rekao da Bivoda, koja zapošljava 101 radnika, ima najsavremenije mašine ukupnog kapaciteta 40 miliona litara godišnje.

Zafirović je podsetio da se nedavno na tržištu pojavio novi proizvod Bivode- bikokta, osvežavajući gazirani napitak sa ukusom šipurka.

-Posebno smo ponosni što smo 2007. izabrani za korporativno odgovornu kompaniju od strane Privredne komore- rekao je Zafirović.

On je najavio skoro otvaranje novog izvorišta što će omogućiti povećanje proizvodnje i uvođenje novih proizvoda na tržištu.

-Biće ti najvjerovatnije linija za staklenu ambalažu – kaže Goran Djordjević, generalni direktor Jumka.

Branislav Popović, predsednik Nadzornog odbora Jumka rekao je da će se Bivoda samostalno razvijati nezavisno od Jumka.

On je upozorio da se lokalna samouprava ponaša neodgovorno jer ne kontroliše otpadne vode u rakovačkom polju.

Slaviša Bulatović, načelnik Pčinjskog okruga izrazio je očekivanje da  će Bivoda, uz pomoć države, koja je sve prisutnija na jugu Srbije, nastaviti da se razvija.

 




One thought on “15 GODINA BIVODE: Prodamo sve što proizvedemo

  1. Marko

    Čudo da urednik Bujanovackih vest, koji sam piše komentare na tekstove koje objavljuje na svom portalu, na ovom tekstu nije napisao komentar gde hvali SNS i dr. Nenada Zafirovića, ili nije pisao posto na dogadjaju nije bio i dr. Stojanča Arsić.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *