Kružni tok prohodan u toku nedelje

 

Već početkom ove nedelje postavlja se prvi sloj asfalta, tako da će postepeno u saobraćaj biti uključivana jedna po jedna od ukupno pet saobraćajnica koje se vežu na ovu raskrsnicu – kaže Arben Pajaziti, šef kabineta predsednika opštine

BUJANOVAC, 09. novembar  2015. (Bujanovačke) – Najkasnije u  sredu ili četvrtak vozilima će moći će da prolazi preko „kružnog toka“ na ulazu u grad.

arber pajaziti

U odsustvu pouzdanih informacija od strane investitora ili izvođača radova na ovoj saobraćajnici, ovu informaciju nam je saopštio Arben Pajaziti, šef Kabineta predsednika opštine Bujanovac.

-Već početkom ove nedelje postavlja se prvi sloj asfalta, tako da će postepeno u saobraćaj biti uključivana jedna po jedna od ukupno pet saobraćajnica koje se vežu na ovu raskrsnicu – kaže Pajaziti.

On je podsetio da je rok za kompletan završetak radova ka kružnom toku 90 dana, ali je konstatovao da je investitor imao određenih problema sa pet povezanih kišnih dana na početku radova, zatim sa vlasnicima parcela koje se graniče sa javnom površinom na kojoj se gradi kružni tok i sa STANARIMA susedne stambene zgrade. Građani treba da znaju da je ovo jedan izuzetno kompleksan posao. U prvoj fazi izvođač je morao da postavi niz podzemnih instalacija, pa tek potom da finišira za zemljanim i asfaltnim radovima, ali kada sve bude gotovo, Bujanovac će dobiti raskrsnicu kojom će moći da se ponosi – kaže na kraju Arben Pajaziti šef Kabineta predsednika opštine.

O ceni radova čitajte OVDE

 




2 thoughts on “Kružni tok prohodan u toku nedelje

  1. Marija

    hahahaha, vecu glupost u zivotu nisi mogao da izjavis, pa brate mili, svaki normalan covek zna da se radovi ne pocinju septembra meseca ali naravno nekima su bile bitne pare jer ide nova godina, da vam ne kazem gde da te pare potrosite, dok ovde ljudi ne rade, i dok vi celnici mnogo veliki idete na proslave i pohlepno uzimate od naroda neko nema para za hleb. Bogu hvala sto ne zavisim od vas! Da ste negde u svetu pitala bi ja vas za koliko bi dana radovi bili gotovi,. 90 dana??? Da li bre vi znate sta se sve izgradi za 90 dana a vi jedan pisljivi kruzni tok ne mozete da zavrsite! Sramota! A prva sramota je za Sabu belcu koji nije soposoban da zavrsi jedan kruzni tok za najvise nedelju dana. Od KARADJORDJEVOG TRGA ste napravili ruglo sa pojilima za vodu, a sta li ce tek ovo da bude. SRAMOTA! Neznam samo kako cete svojoj deci da izadjete pred oci!

    Reply
  2. Valter

    Izuzetno slozen ????
    Verovatno iz tog razsloga nisu obezbedjeni alternativni pravci ili nedaj boze postavljeni putokazi za obilazak?
    Pa valjda pre pocetka radova sredite imovinsko pravne poslove, a ne da na divlje otimate ljudima zemlju, pa tek onda pristupite radovima!
    A ukoliko vasem izvodjacu smetaju kisni dani onda angazujete izvodjaca koji nije od secera!

    No svima je i vise nego jasno, da je ovo samo jos jedna u nizu otimacina novca koju “USPESNO“ sprovodi Boban Pavlovic a sve pod diktaturom coveka za koga sam Plavlovic tvrdi da mu je zsaposlio zenu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *