Novi Radio Han počeo sa radom

Kupovinom Radio Hana, oformili smo redakciju koja će se baviti informisanjem građana, jer je ovo jedini lokalni medij  – kaže mlađi Dinić

VLADIČIN HAN, 08. novembar  2015. (Bujanovačke) – Ako je suditi po novim prostorijama i gostima koji su bili na otvaranju, onda Hančanin Miloš Dinić, novi vlasnik tamošnje radio stanice Radio Han, ima velike ambicije sa ovim javnim glasilom.

han radio2han radio

Dinić je redakciju sa studijom preselio u nove prostorije, u neposrednoj blizini zgrade Opštine Vladičin Han, gde se nalazi i fotografska radnja njegovog oca Časlava.

-Otac i ja se ovim poslom nismo bavili. Kupovinom Radio Hana, oformili smo redakciju koja će se baviti informisanjem građana, jer je ovo jedini lokalni medij  – kaže mlađi Dinić

Novi vlasnik je za iznos od 10.000 evra kupio opremu, frekvenciju i ime ovog doskora javnog preduzeća, a isto toliko novca uložio je  u opremanje nove prostorije iz kojih se signal Radio Hana oglasio prošle srede, 4. novembra.

Programska koncepcija novog Radio Hana zasnivaće se na profesionalnim kvalitetima triju poznatih hanskih novinarki: Svetlane Jovanović, Ljiljane Pavlović i Zorice Cvetković.

Novi vlasnik obećava da će novom koncepcijom radijskog programa i portalom koji će ga pratiti,u potpunosti izvršiti obavezu koju je preuzeo kupovinom Radio Hana.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *