Foto: FB profil Nikole Dodića

NAJNOVIJA VEST! Vranjanac izboden u Skoplju

Nikola Dodić (na slici desno) je izboden u Staroj skopskoj čaršiji pre košarkaške utakmiceMZT-Zvezda, ali njegov prijatelj kaže da motiv napada nisu navijački sukobi već revolt napadača zbog odbijanja UNESCO-a da u svoje članstvo primi Kosovo

VRANJE, SKOPLJE, 10. novembar 2015. – Jedan mladić iz Vranja izboden je nožem u predelu grudnog koša u ponedeljak uveče u Skoplju, dok je njegov prijatelj iz istog grada prošao sa lakšim povredama.

Nikola Dodić (23), koji je izboden je sa grupom prijatelja, među kojima je bio i Vranjanac Slađan Stojanović (40) navratio u restoran u Staroj čaršiji kako bi naručio hranu, kada ih je napala grupa mladića – potvrđeno je agencijama u makedonskoj policiji.

N.D. je zbrinut u bolnici u Skoplju i prema policijskim izvorima koje su preneli srpski mediji primljen je u teškom stanju sa povredama grudnog koša.

Prema saznanjima Bujanovačkih, dvojica Vranjanaca su napadnuti u ponedeljak uveče, pre košarkaške utakmice Regionalne lige MZT – Crvena Zvezda, koju su planirali da gledaju, ali povod napada nisu navijački sukobi.

Kako nam je ispričao jedan od njihovih prijatelja, Vranjance je napala grupa Albanaca, revoltirana posle jučerašnje odluke UNESCO-a da ne primi Kosovo u svoje članstvo.

-Moji prijatelji nisu huligani, iz zadovoljstva su otišli u Skoplje na utakmicu i napadnuti su bez ikakvog povoda – kaže za Bujanovačke njihov prijatelj.

Srpski mediji preneli su izjavu makedonskih policijskih zvaničnika koji su potvrdili da rade na pronalaženju napadača.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *