Odbornici u sredu o opštinskim platama

BUJANOVAC, 16. novembar 2015. – Odbornici SO Bujanovac će u sredu na svojoj osmoj sednici između ostalog raspravljati o Predlogu Odluke o naknadama na platu, dodacima i drugim prihodima izabranih, postavljenih i zaposlenih u Opštinskoj upravi.

Kako je najavljeno, na dnevnom redu naći će se i izveštaj o prihodima i rashodima opštinskog budžeta od početka godine do 30. septembra, a odbornici će biti upoznati i sa izveštajem o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštajai pravilnosti poslovanja opštine u prošloj godini.

Pored toga, na dnevnom redu naći će se izveštaj o radu PU „Naša radost“ i planovi za narednu godinu ove ustanove, kao i rešenje o školskim odborima u OŠ „Naim Frašeri“ i SSŠ „Sveti Sava“.

Foto Južne vesti




One thought on “Odbornici u sredu o opštinskim platama

  1. Rodoljub Šabić

    Bilo bi izuzetno zanimljivo kada bi se objavila primanja svih lokalnih funkcionera. Kako primanja u vezi sa naknadama na platu, dodacima i drugim prihodima izabranih, postavljenih i zaposlenih u Opštinskoj upravi, tako i naknade po osnovu učešća tih istih funkcionera u upravnim i nadzornim odborima, kao i u raznim komisijama.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *