Ekskluzivno: Boris i Čeda 1. decembra u Vranju

Agenda njihovog boravka u Vanju je skoro gotova. Za sada se zna da će se Tadić i Jovanović toga dana, na jednoj velikoj tribini, obratiti članovima i simpatizerima SDS i LDP iz Vranja i Pčinjskog okruga – kaže za Bujanovačke lokalni lider SDS Igor Andonov

BUJANOVAC, 24. novembar  2015. (Bujanovačke) –Boris Tadić i Čedomir Jovanović, lideri Socijaldemokratske stranke (SDS) i Liberalno demokratske partije (LDP) boraviće u utorak, 1. decembra u Vranju – potvrdio je za Bujanovačke Igor Andonov, lider SDS u Vranju.

Koalicioni partneri BorisTadić i Čedomir Jovanović, koji će zajedno nastupati u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore, u Vranju će boraviti sa više svojih saradnka.

– Agenda njihovog boravka u Vanju je skoro gotova. Za sada se zna da će se Tadić i Jovanović toga dana, na jednoj velikoj tribini, obratiti članovima i simpatizerima SDS i LDP iz Vranja i Pčinjskog okruga – kaže za Bujanovačke lokalni lider SDS Igor Andonov.

Boris Tadić i Čedomir Jovanović će takođe u utorak imati i susret sa novinarima, građanima i nekim organizacijama.

Foto: NSPM




3 thoughts on “Ekskluzivno: Boris i Čeda 1. decembra u Vranju

  1. Vojvoda

    Jel kolona odvela i Pavlovica ????
    Ako nije verujem da ima jako puno koji bi pripomogli i dali novac da se gospodinu pavlovicu kupi nepovratna karta do zatvora.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *