Policija: Pojačana saobraćajna kontrola od Grdelice do Preševa

Tokom vikenda saobraćajci su od Mosta obnove do Čukarke otkrili 130 prekršaja

BUJANOVAC, 25. jul 2016. (foto Grdelička klisura; ilustracija Google maps) – Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova su tokom prethodnog vikenda, na Koridoru 10 od Mosta obnove na Južnoj Moravi kod Grdelice pa do Čukarke, odnosno do granice sa Makedonijom, sproveli akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju.

Tom prilikom je otkriveno 130 prekršaja: 124 – nepropisna brzina, 4 – nepropisno preticanje i 2 –nasilnička vožnja – saopštila je policija uz apel na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenje brzine i ostale saobraćajne propise.

Vranjska Policijska uprava saopštila je da je u istom periodu, tokom vikenda, na području koje kontroliše registrovano sedam saobraćajnih nezgoda.

Jedno lice je zadobilo teške i jedno lake telesne povrede. Jedna osoba zadržana je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Registrovano je sedam prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Tri se odnose na narušavanje javnog reda i mira izvođenjem muzičkih i drugih sadržaja u ugostiteljskim objektima, u dva slučaja zabeleženo je vređanje i u još dva vršenja nasilja nad drugim i učestvovanje u tuči, saopštila je Policijska uprava Vranje.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *