Otvoren upis za obavezni predškolski program

Pomenutim devetomesečnim programom u našoj ustanovi, koji je besplatan, ukupno je obuhvaćeno 360 dece uzrasta od 5 do 6 godina. Raspoređeni su u tri predškolske grupe u centralnom vtiću u Bujanovcu

BUJANOVAC, 14. septembar 2016. – I pored toga što je već počela nova školska godina za polaznike obaveznog pripremnog predškolskog programa u PU „Naša radost“ u Bujanovcu, i dalje je otvoren upis za decu ovog uzrasta.
– Pomenutim devetomesečnim programom u našoj ustanovi, koji je besplatan, ukupno je obuhvaćeno 360 dece uzrasta od 5 do 6 godina. Raspoređeni su u tri predškolske grupe u centralnom vtiću u Bujanovcu, sa celodnevnim boravkom od 11 časova, i u još 31 područnu pripremnu predškolsku grupu, sa poludnevnim boravkom od 4 časa – kaže Vesna Aleksić, pedagog u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Bujanovcu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Upis besplatan

Ovaj broj predškolaca nije konačan, s obzirom da upis u obavezni pripremni program još traje.
– Pored izvoda iz matične knjige rođenih, potrebno je da roditelji prilože potvrdu od pedijatra o zdravstvenom stanju deteta koje se upisuje – pojašnjava pedagog „Naše radosti“.

Trenutno je u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi smešteno ukupno 542 dece, uključujući i mališane u obaveznom predškolskom programu. Mesečni boravak u vrtiću košta 2.600 dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *