Milan Nakić, MMA borac: Klub „Knez Lazar“ upisuje nove članove

Pred nama je perspektivna sportska budućnost koju garantuje velika zainteresovanost za  borilačke veštine, kao što su kik boks, boks, mau-tai, džiju-džici i rvanje. Juče smo, prvog dana upisa koji je u toku, registrovali 30 novih članova – kaže Nakić, vlasnik prve zlatne medalje u istoriji kluba, koji veruje da će se o uspesima kluba tek pisati na stranicama Bujanovačkih

BUJANOVAC, 4. oktobar 2016. (naslovna foto: Mladoženja)-  Klub mešovitih borilačkih veština (MMA) „Knez Lazar“ iz Bujanovca, koji je nedavno registrovan, već ima prvu medalju – zlatnu.

milan-mma

Milan Nakić u akciji (foto: Mladoženja)

Osvojio ju je borac MMA u teškoj kategoriji Milan  Nakić, na takmičenju održanom proteklog meseca u Vranju, gde je nastupilo devet borilačkih parova.

-Ovo je prva u nizu klupskih medalja koje očekujemo da osvojimo u tek započetoj istoriji našeg kluba. A juče smo počeli  sa upisom novih članova –kaže Milan, u svom prvom razgovoru za „Bujanovačke“.

milan-mma2

Uskoro i fitnes program i za žene i za muškarce

Veruje da će intervjui povodom novih trijumfa tek uslediti, i to „ubrzo“.

-Pred nama je perspektivna sportska budućnost koju garantuje velika zainteresovanost za  borilačke veštine, kao što su kik boks, boks, mau-tai, džiju-džici i rvanje. Juče smo, prvog dana upisa, koji je u toku, registrovali 30 novih članova.

Uskoro krećemo i sa fitnes treninzima za muškarce, a mesec dana kasnije i za žene. Obezbedili smo tri dana treniranja u Sportskoj hali „Mladost“ tokom nedelje. Nadam se da ćemo imati po tri termina u toku dana – ističe Nakić, koji je i vlasnik kluba, zajedno sa kolegom Stefanom Stankovićem iz Vranja.

Veli da je klub otvoren za prijem svih zainteresovanih. Upis novih članova obavlja se  u prostorijama Fudbalskog kluba BSK u Bujanovcu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *