Počinje stručna praksa, posao za 64 lica

Program stručne prakse traje do 12 meseci za pripravnike sa višom ili visokom stručnom spremom, a 6 meseci za lica sa srednjom stručnom spremom. Rebalansom budžeta opštine  Bujanovac za 2016. godinu, za obavljanje stručne prakse predviđeno je 3,3 miliona dinara

BUJANOVAC, 16. Decemabar  2016. – Savet za zapošljavanje opštine Bujanovac odlučio je da se iz opštinskog budžeta dodele finansijska sredstva za realizaciju programa stručne prakse.

U skladu sa vom odlukom, sredstva će biti dodeljena za 13 podnosilaca prijava na raspisani drugi javni poziv, kojim je omogućeno stručno osposobljavanje za 64 lica.

U bujanovačkom  Domu zdravlja biće angažovano 13, u Opštinskoj upravi 20, u Osnovnom sudu u Bujanovcu 3, u Predškolskoj ustanovi “Naša radost” 4 i u Centru za socijalni rad 3 lica.

Osnovne škola “Sezai Suroi” stručno će osposobljavati  2, Osnovna škola “Naim Frašeri, jedno, OŠ “Miđeni” u Muhovcu  4, OŠ “Sami Frašeri” u Lučanu 3, bujanovačka SŠ “S.Sava” 5, OŠ “B.Radičević”  u Bujanovcu 3, OŠ “Ali Bektaši” u Nesalcu 2, a hidroelektrana “Hidro Ispel” jedno nezaposleno lice, objavljeno je na veb sajtu opštine Bujanovac.

Program stručne prakse traje do 12 meseci za pripravnike sa višom ili visokom stručnom spremom, a 6 meseci za lica sa srednjom stručnom spremom.

Rebalansom budžeta opštine  Bujanovac za 2016. godinu, za obavljanje stručne prakse predviđeno je 3,3 miliona dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *