Savet za bezbednost: Oprezno u saobraćaju i sa petardama

BUJANOVAC, 27. decembr 2016. – Opštinski savet za bezbednost i prevenciju kriminaliteta ocenio je da je bezbednosna situacija na teritoriji opštine Bujanovac stabilna.

Istovremeno je izražena spremnost i opredeljenost da se ovakvo stanje očuva i tokom predstojećih praznika, imajući u vidu pojačan intenzitet saobraćaja u gradu i dolazak naših sugrađana iz inostranstva na odmor i posetu svojim porodicama na ovom području.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stanje redovno: Savić

– Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise kao što to čine u zemljama iz kojih dolaze. Takođe preporučujemo oprez pri kupovini i upotrebi pirotehničkih sredstava. Policija je prošle nedelje počela da preduzima neophodne mere protiv lica koja nemaju dozvolu za prodaju i dokumentaciju o ispravnosti pirotehničkih sredstava – rekao je načelnik Policijske stanice Bujanovac Goran Savić.

Na primedbu da su velika zadržavanja na integrisamom prelazu Končulj prema Kosovu i Metohiji Savić je informisao članove Saveta za bezbednost i prevenciju kriminaliteta da je,nakon proteklog vikenda, frekvencija saobraćaja preko ove zajedničke prelazne tačke uobičajena i da nema čekanja.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *