ARIFI: Opštinski budžet u korist Srba

Ova vlast je obećala da neće dozvoiliti da Dom zdravlja dobiju Srbi, ali su to ipak učinili iako im je naša stranka ponudila podršku za izglasavanje albanskih kadrova na čelu ove ustanove

BUJANOVAC, 30. decembar 2016.- Budžetom za narednu godinu predviđeno je da se u infrastrukturu u albanskim naseljima uloži 89 miliona dinara, a u srpskim 69 miliona. Ispostavlja se da je od 2002. ovo najviše novca za srpska naselja – rekao je bivši predsednik opštine Nagip Arifi na stranačkoj konferenciji za medije.

Arifi, koji je predsednik opozicione Demokratske partije, kritikovao je neke poteze lokalne vlasti za koje je rekao da su štetni za albansku zajednicu – prenose lokalni mediji na albanskom.

-Ova vlast je obećala da neće dozvoiliti da Dom zdravlja dobiju Srbi, ali su to ipak učinili iako im je naša stranka ponudila podršku za izglasavanje albanskih kadrova na čelu ove ustanove – izjavio je Arifi.

-Za sedam meseci ova vlast jedino radi projekte koje smo mi isplanirali i započeli dok smo vodili grad, ali ni to što su nasledili ne rade kako je planirano, poput trafostanice u industrijskoj zoni na putu za Gnjilane – rekao je Arifi.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *