Opština Bujanovac ustupila „Komunalcu“ autočistilicu i nove kontejnere

BUJANOVAC, 9.jun 2017. – Opština Bujanovac nastavlja sa realizacijom plana poboljšanja komunalnog uređenja. Pre nekoliko dana kupljena je autočistilica i 22 plastična kontejnera za odlaganje otpada. Oni su danas, zaključkom Opštinskog veća, ustupljen bujanovačkom JP „Komunalac“, kako bi služili svojoj nameni. Predsednik opštine Šaip Kamberi je saopštio većnicima da „Komunalac“ počinje sa raspoređivanjem novih kanti i kontejnera po gradskim ulicama.

  • Biće postavljeni umesto starih dotrajalih kontejnera. Naravno, uskoro će na ulice izaći i novonabavljeni kamion-čistilica sa četkama za čišćenje. Opština je za njegovu kupovinu izdvojila 5.952.000 dinara sa PDV. Ovo će biti jedan napredak u odnosu na dosadašnji način održavanja javnih gradskih površina. Sve to će uticati na lepši izgled grada – rekao je Kamberi.

„Komunalac“ će sada, nakon obavljenog ustupanja, moći da registruje dobijeno vozilo. Na današnjoj sednici Opštinskog veća jednoglasno su odbijene žalbe Fudbalskog kluba Trešnjevka iz Lopardinca, Rukometnog kluba Mladost i Košarkaškog kluba Play 017 iz Bujanovca, koji su se žalili na odluku Komisije za sport bujanovačke opštine o finansiranju godišnjih programa i projekata.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *