Mali fudbal: Diplome, zahvalnice i vidimo se dogodine

BUJANOVAC, 30. jun 2017. – Pobednički pehar promotivnog turnira u malom fudbalu, kojeg je organizovao SC „Mladost“ u Bujanovcu, pripao je ekipi bujanovačkog KMF BSK.

Iz ruku Zorana Spasića, direktora Sportskog centra, trofej je primio Miloš Ristić, golman pobednčkog tima ove trodnevne sportske manifestacije.

– Naravno da smo priželjkivali prvo mesto, s obzirom da se već na početku turnira nazirao ovakav finiš. Čestitke večerašnjem protivniku i svim učesnicima, koji su bili za respekt, ali mi smo ipak najbolja ekipa, što su pokazali i rezultati naših utakmica – zadovoljan je golman KMF BSK.

Jedan od članova stručnog štaba futsalera BSK, Nenad Trajković Cufa, zahvalio se organizatoru na perfektnoj organizaciji, korektnoj publici i svim učesnicima turnira.

– Obećavamo da ćemo i sledeće godine učestvovati sa velikim zadovoljstvom – poručio je Cufa.

Sportski centar „Mladost“ je dodelio zahvalnice ekipama učesnicama i sudijama koji su delili pravdu tokom turnirskog nadigravanja u malom fudbalu.

Promotivni turnir bi, prema očekivanju organizatora, od iduće godine trebalo da preraste u tradicionalni, koji bi se igrao od 15. do 30. juna.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *