Saobraćajka u Preševu, građani protestuju zbog prebrze vožnje gradskim ulicama

Posle saobraćajne nezgode koja se dogodila jutros pola sata posle ponoći u preševskoj ulici Ramiz Sadiku koja vodi ka Oraovici, građani Preševa ne kriju zabrinutost

PREŠEVO, BUJANOVAC, 24. juli 2017. (foto Presheva.com: Ulica Ramiz Sadiku)- Posle saobraćajne nezgode koja se dogodila jutros pola sata posle ponoći u preševskoj ulici Ramiz Sadiku koja vodi ka Oraovici, građani Preševa ne kriju zabrinutost jer se ovakvi incidenti događaju sve češće, prenosi portal Presheva.com.

Građani u izjavama za ovaj portal ne kriju strah i apeluju na vozače da voze sporije, s obzirom da u Preševu na ulicama ima mnogo pešaka i dece!

Do ove poslednje nezgode došlo je kada je vozilo marke BMW oborilo dve bandere.

Ne osećam se bezbedno ni kad hodam trotoarom. Činjenica je da je sinoć pri brzini mnogo većoj od dozvoljenih 40 km/h, automobil udario najpre u jedan pa u drugi stub između kojij je 50 metara

Kako javlja Presheva.com, policija je u 1 sati obavila uviđaj, povređenih nije bilo ali je načinjena materijalna šteta.

Ja živim u kraju u kome se dogodila nezgoda i ovo govorim u cilju podizanja svesti vozača o posledicama vožnje velikom brzinom. Ne osećam se bezbedno ni kad hodam trotoarom. Činjenica je da je sinoć pri brzini mnogo većoj od dozvoljenih 40 km/h, automobil udario najpre u jedan pa u drugi stub između kojij je 50 metara, izjavio je za Presheva.com građanin koji želi da ostane anoniman.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *