Iz budžetske rezerve za put Žbevac-Jastrebac

Ova sredstva koja opština izdvaja iz budžeta od 400.000 dinara biće upotrebljena za 38 časova rada buldožera na putu između Žbevca i Jastrepca. To su, za sada, naše mogućnosti

BUJANOVAC, 26. jul 2017. – Rešenjem Opštinskog veća o upotrebi tekuće rezerve iz budžeta opštine Bujanovac biće izdvojeno 440.000 dinara.

Od pomenutog iznosa  40.000 dinara namenjeno je za uklanjanje nastrešnice na Zdravstvenoj  stanici  Klenike, koja radi u sastavu bujanovačkog Doma zdravlja, a ostatak novca za održavanje šest kilometara  lokalnog puta Žbevac- Jastrebac.

Zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić, koji je predsedavao današnjoj sednici, naglasio je da će radovi na tom putu biti obavljeni na osnovu dopisa Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Ministarstva građevinsrstva, saobraćaja i infrastrukture, kojima su se obratili meštani sela Jastrebac.

Ova sredstva koja opština izdvaja iz budžeta od 400.000 dinara biće upotrebljena za 38 časova rada buldožera na putu između Žbevca i Jastrepca. To su, za sada, naše mogućnosti, a posle ćemo sa rekonstrukcijom puta nastaviti prema utvrđenom programu. Imamo obavezu da u zadatom roku o svemu ovome obavestimo nadležna ministarstva – rekao je Arsić.

Radovi na uklanjanju nastrešnice na ambulanti u Kleniku biće obavljeni po nalogu sanitarnog inspektora.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *