Ramadani: Za infrastrukturu 320 miliona

Planirani su i poslovi na putnoj infrastrukturi u D. Starcu, Sejacu, Trejaku, a krajem prošle nedelje potpisali smo još šest ugovora za izvođenje radova u Srpskoj Kući, Oslaru, Letovici i Samoljici

BUJANOVAC, 31. jul 2017. – Za realizaciju ovogodišnjeg programa razvoja infrastrukture Opština Bujanovac će iz budžeta izdvojiti oko 320 miliona dinara.

banja asfalt (2)

Novi asfalt do Banje

Prema rečima načelnika Envera Ramadanija, načelnika opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj,  u kojem je zaposlena polovina radnika bivše Direkcije za izgradnju, trenutno se radi na održavanju, rekonstrukciji i  asfaltiranju puteva, kao  i uređenju ulične rasvete  na teritoriji bujanovačke opštine.

-Završeno je asfaltiranje ulica u Velikom Trnovcu, sada je u toku u Bujanovačkoj Banji i Rakovcu. Uskoro će uslediti radovi u Oslaru, Kleniku i Svetoj Petki.

Planirani su i poslovi na putnoj infrastrukturi u D. Starcu, Sejacu, Trejaku, a krajem prošle nedelje potpisali smo još šest ugovora za izvođenje radova u Srpskoj Kući, Oslaru, Letovici i Samoljici – kaže Ramadani.

Istovremeno se radi i na rekonstrukciji ulične rasvete u svim naseljenim mestima opštine Bujanovac, sa planiranom izgradnjom trafostanice u Industrijskoj zoni i selu Bilince.

Uzmu  li se u obzir i subvencije za razvojne podsticaje, Ramadani podseća da je opština Bujanovac u 2017. godine za ovu oblast opredelila oko 400 miliona dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *