VUČIĆ sutra na mostu Vrla kod Vladičinog Hana

Predsednik države prisustvovaće u petak lansiranju nosača sa obe strane mostaVrla, koji sa svojom dužinom od 644,4 metara predstavlja najduži most na južnom kraku Koridora 10

BUJANOVAC, V. HAN, BEOGRAD, 17. avgust 2017.(foto B92) – Predsednik države Aleksandar Vučić prisustvovaće u petak lansiranju nosača sa obe strane mostaVrla, koji sa svojom dužinom od 644,4 metara predstavlja najduži most na južnom kraku Koridora 10, saopštilo je JP Koridori Srbije.

Vučićev dolazak protokolom je predviđen u 11:15 časova

Iz Koridora Srbije najavljuju da će događaju prisustvovati i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i Zoran Babić, v.d. direktora ovog preduzeća.

Osim što najteža deonica kroz Grdeličku klisuru ovih dana dobija svoj prvi asfalt, intenzivniraju se radovi duž cele trase Južnog kraka

Osim što najteža deonica kroz Grdeličku klisuru ovih dana dobija svoj prvi asfalt, intenzivniraju se radovi duž cele trase Južnog kraka“.

Most Vrla nalazi se na deonici Tunel Manajle-Vladičin Han, radove izvodi španski konzorcijum “Azvi-Rubau“, a ugovor se finansira iz kredita Svetske banke.

„Most je u fazi intenzivne izgradnje, a proteže se preko reke Vrle I državnog puta Vladičin Han – Surdulica“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *