Nenad Tasić: Mi ne uređujemo opštinski sajt

Ipak, to je posao za malo veće instance. Svakako, mi, kao koalicioni partneri, stavićemo naše primedbe u skupštini, što se toga tiče, kaže Tasić za Bujanovačke

BUJANOVAC, 31. avgust 2017. – Nenad Tasić, predsednik OO SPO i  odbornik „Srpske liste“ rekao je za Bujanovačke da opštinski sajt treba da bude na srpskom jeziku, ali da njegova odbornička grupa ne uređuje taj portal:

-Mi participiramo u vlasti, ali ne uređujemo sajt opštine Bujanovac. Slažem se da sajt treba da bude na srpskom jeziku, jer je to službeni jezik.

Ipak, to je posao za malo veće instance. Svakako, mi, kao koalicioni partneri, stavićemo naše primedbe u skupštini, što se toga tiče, kaže Tasić za Bujanovačke.

Stojanča Arsić, zamenik predsednika opštine Bujanovac, veoma je jezgrovit povodom činjenice da je opštisnki sajt samo na albanskom:

-Ima puno pitanja koja su ostala bez odgovora. Pripremiću odgovore na njih. Kada sve bude završeno, pozvaću vas.

Nenad Mitrović, šef odborničke grupe opozicione SNS juče je za Bujanovačke optužio srpske predstavnike u vlasti što ne reaguju na činjenicu da je opštinski sajt samo na albanskom.

Zbog toga što je sajt opštine samo na albanskom, ali i zbog toga što je na njemu otvorena rubrika za registraciju dijaspore, posle pisanja Bujanovačkih, reagovali su Koordinaciono telo i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

 




2 thoughts on “Nenad Tasić: Mi ne uređujemo opštinski sajt

  1. Tasa+Saip+Jonuz+Stojanca

    Sram vas bilo, jedino vam je bitno da primite neke dnevnice i pausale, briga vas sto rukovodstvo opstine svakog dana ponizava srpski narod u Bujanovcu, ako niste sposobni nemojte da nas brukate nego dajte ostavke!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *