Visoka škola za vaspitače: Još dva budžetska mesta za brucoše

U prvom konkursnom roku,  na prvu godinu osnovnih strukovnih studija na pomenutoj visokoškolskoj obrazovnoj ustanovi , koja se nalazi u zgradi Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu – bio je odobren upis 55 budžetskih i 45 samofinansirajućih budućih  vaspitača  za rad u predškolskim ustanovama

BUJANOVAC, 12. septembar 2017. (foto: http://www.vsov-gbr.edu.rs) –  Prijemni ispit za upis u prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2017./18. godini, u drugom konkursnom roku,  na Visokoj školi  za vaspitače strukovnih studija iz Gnjilana sa privremenim sedištem u Bujanovcu položilo je desetoro kandidata.

Prema preliminarnoj rang listi njih  sedmoro će se školovati za vaspitače u predškolskim ustanovama, a troje za vaspitače u domovima.

Njihovo školovanje biće finansirano iz budžeta Republike Srbije.

Prema preliminarnoj rang listi njih  sedmoro će se školovati za vaspitače u predškolskim ustanovama, a troje za vaspitače u domovima

Konkursom za drugi upisni rok na ovoj ustanovi predviđen je prijem 12 budžetskih studenata na studijama za obrazovanje vaspitača u predškolskim ustanovama  i  3 za obrazovanje vaspitača u domovima, 45 samofinansirajući  studenata za obrazovanje vaspitača za rad u predškolskim ustanovama i 20 koji bi se o svom trošku školovali za vaspitače u domovima.

U prvom konkursnom roku,  na prvu godinu osnovnih strukovnih studija na pomenutoj visokoškolskoj obrazovnoj ustanovi , koja se nalazi u zgradi Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu – bio je odobren upis 55 budžetskih i 45 samofinansirajućih budućih  vaspitača  za rad u predškolskim ustanovama, kao i 10 budžetskih i 20 samofinansirajućih, a na  studijskom programu – vaspitač za rad u domovima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *