Aleksandar Janjić: Prvi pčelarski sajam opravdao očekivanja

U međuvremenu, između dva pčelarska sajma, konkretno u zimskom periodu, gradska uprava u Vranju planira održavanje niza edukativnih seminara u oblasti pčelarstva i voćarstva, regionalnog karaktera

BUJANOVAC, VRANJE, 20. septembar 2017.Aleksandar  Janjić, član Gradskog veća Vranja za poljoprivredu kaže da je Prvi pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, koji je održan u subotu u Sportskoj sali u Vranju, opravdao svoju svrhu i očekivanja lokalne samouprave, koja je sa SPOS suorganizator ove sajamske manifestacije sa sedamdesetak izlagača iz Srbije, Makedonije, Albanije, Bugarske, Grčke, Turske, Crne Gore i Republike Srpske.

S obzirom da je preko 5.000 ljudi iz regiona posetilo sajam smatram da smo postigli pun efekat, tako da je zadovoljstvo opšte, izlagača, posetilaca i naše.

Ovo će, sigurno, biti tradicija, ali, uz ozbiljniji pristup i u većem obimu. Već sada se prijavljuju zainteresovani za učešće za narednu godinu.

Konačno, sada u Vranju imamo sajamsku manifestaciju regionalnog i međunarodnog karaktera. Ona je prerasla lokalne okvire. Dosta smo išli da posećujemo sajmove u drugim mestima, sada to imamo i u svom gradu –  zadovoljno konstatuje Janjić.

U međuvremenu, između dva pčelarska sajma, konkretno u zimskom periodu, gradska uprava u Vranju planira održavanje niza edukativnih seminara u oblasti pčelarstva i voćarstva, regionalnog karaktera.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *