TOB: Banja, Kale i Prohor Pčinjski kao veliki potencijal

Na najbolji način smo  prezentovali turističke potencijale, što potvrđuju i ostavareni kontakti sa agencijama i potencijalnim investitorima

BUJANOVAC, 9. oktobar  2017. – Zaposleni u Turističkoj organizaciji Bujanovac  (TOB) zadovoljni su svojim nastupom na 50. Međunarodnom sajmu turizma, koji je održan od 5. do 7. oktobra u Novom Sadu.

Stanko Ikić, samostalni stručni saradnik u TOB je rekao “Bujanovačkim” da se očekuju konkretni rezultati prezentovanih turističkih potencijala bujanovačke opštine i uspostavljenih kontakata sa agencijama, potencijalnim turistima i investitorima u odgovarajuće projekte na području opštine Bujanovac.

IMG-0f7b732ddbfff38a7989687d997a7ff6-V

Naš izložbeni štand, gde smo prikazivali filmove i ostali propagandni materijal, privukao je znatiželju brojnih posetilaca.

Najveću pažnju među turističkim sadržajima naše opštine privlače Bujanovačka banja, manastir Sv. Prohor Pčinjski, Arheološko nalazište Kale i privatni smeštaj.

Smatramo da smo ostvarili cilj. Na najbolji način smo  prezentovali turističke potencijale, što potvrđuju i ostavareni kontakti sa agencijama i potencijalnim investitorima, koji su dobrodošli da investiraju u odgovarajuće projekte u opštini Bujanovac – kaže Ikić.

Novosadski sajam bio je četvrti ovogodišnji sajamski nastup Turističke organizacije Bujanovac.

Veruju da će do kraja godine uspeti da obezbede sredstva bar za još jedno učešće na međunarodnim sajmovima.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *