Promocija Vranjske Banje u Bujanovcu

Terenski štand Specijalne bolnice Vranjska banja prvi put je postavljen na ovogodišnjoj leskovačkoj Roštiljijadi. Tada sam, za šest dana rada na ulici, prodao 300 beo dana. Nastup u Bujanovcu je prvi nakon Roštiljijade

BUJANOVAC, 6. novembar 2017. – Specijalna bolnica za rehabilitaciju Vranjska banja, u kojoj je trenutno popunjeno svih 120 kreveta, započela je prodaju zimskih aranžmana.

Osim sajamskog, poslenici ovog banjskog lečilišta polako uvode i novi marketinški nastup.

Reč je o uličnoj ponudi, prodaji i ugovaranju aranžmana.

Menadžer marketinga u ovoj ustanovi Aleksandar Stajić proteklog vikenda je imao svoj prvi marketinški nastup u Bujanovcu.

– Ovo je nešto novo. Redovno obilazimo sve sajmove, a sada krećemo sa radom na terenu.

Terenski štand Specijalne bolnice Vranjska banja prvi put je postavljen na ovogodišnjoj leskovačkoj Roštiljijadi. Tada sam, za šest dana rada na ulici, prodao 300 beo dana. Nastup u Bujanovcu je prvi nakon Roštiljijade – naglašava Stajić, uz najavu da će ovakva praksa biti nastavljena u svim mestima Pčinjskog, pa i susednih okruga.

Dodaje da 60 zaposlenih u Vranjskoj banji, u kojoj se medicinom bave 110 godina, sa nestrpljenjem očekuju novog vlasnika, da se, kako veli, banji vrati stari sjaj.

Kaže da bi to trebalo da se dogodi sledeće godine.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *