Opštinsko veće o Vrtiću: Stare cene, nove pogodnosti

Prema cenovniku PU „Naše radost“, za decu samohranih roditelja, korisnika dečjeg dodatka, celodnevni boravak košta 1.300 dinara, dok je za decu bez roditeljskog staranja, za mališanima sa smetnjama u razvoju i decu ratnih vojnih invalida, usluga smeštaja besplatna

BUJANOVAC, 10. novembar 2017. – Opštinsko veće saglasilo se sa predloženom odlukom o utvrđivanju cena usluga smeštaja dece u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Bujanovcu, gde će celodnevni boravak deteta i dalje koštati 2.600 dinara.

Nepromenjeno je ostalo i umanjenje za boravak drugog deteta od 20 odsto, kao i za treće sa popustom od 40 procenata.

Na predlog ove javne ustanove, kojeg je obrazložio direktor Milovan Aleksić, da cena celodnevnog boravka četvrtog i svakog narednog deteta koje bude boravilo u vrtiću, umanjenje od osnovne cene bude 50 odsto, zamenik predsednika bujanovačke opštine Stojanča Arsić predložio je da za svako četvrto i sledeće dete u porodici, a ne u ustanovi, boravak bude besplatan, što su većnici prihvatili.

Prema cenovniku PU „Naše radost“, za decu samohranih roditelja, korisnika dečjeg dodatka, celodnevni boravak košta 1.300 dinara, dok je za decu bez roditeljskog staranja, za mališanima sa smetnjama u razvoju i decu ratnih vojnih invalida, usluga smeštaja besplatna.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *