„Šumske zgode i nezgode“ u Vrtiću Naša radost

Prema ovoj pozorišnoj priči, tamošnji stanovnici  organizovali  su veliku „Šumoviziju“, kako bi uz pomoć muzike i lepih reči naučili ljude da čuvaju i vole šumu, baš kao i drugarstvo i prijateljstvo

BUJANOVAC,  16. novembar 2017.„Šumske zgode i nezgode“, naziv je pozorišne predstave koju su u četvrtak za mališane PU „Naša radost“ u Bujanovcu odigrali glumci  beogradskog Putujućeg dečjeg  pozorišta „Poletarac“.

Tako su se deca, u sali bujanovačkog vrtića, upoznala sa velikim problemom  šumskih stanovnika, jer ljudi ne vide koliko je njihova šuma lepa.

Ovo je već druga godina kako glumci ovog pozorišta gostuju u našoj ustanovi. Radujemo se, zajedno sa mališanima, nastavku  te saradnje. Današnji događaj  je deo godišnjeg plana rada vrtića, tako da je pozorišna  predstava sa „Poletarcem“ dogovorena već u septembru, kaže Vesna Aleksić

Zato su, prema ovoj pozorišnoj priči, tamošnji stanovnici  organizovali  veliku „Šumoviziju“, kako bi uz pomoć muzike i lepih reči naučili ljude da čuvaju i vole šumu, baš kao i drugarstvo i prijateljstvo.

Publika je, netremice prateći nastup glumaca, uživala u ulogama  junaka  predstave: Šumskom Čarobnjaku, Medi, Mišu Mikiju, Vuku Vukanu, Zeki Šašku…

Današnja predstava je, kako kaže pedagog Vesna Aleksić, nastavak saradnje Pozorišta „Poletarac“ i Predškolske ustanove “ Naša radost“ .

-Ovo je već druga godina kako glumci ovog pozorišta gostuju u našoj ustanovi. Radujemo se, zajedno sa mališanima, nastavku  te saradnje. Današnji događaj  je deo godišnjeg plana rada vrtića, tako da je pozorišna  predstava sa „Poletarcem“ dogovorena već u septembru – podseća sagovornica „Bujanovačkih“.

Pre Bujanovca, Putujuće dečje pozorište „Poletarac“ gostovalo je u Vranju, čime je započelo ovogodišnju turneju po mestima Pčinjskog okruga.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *