Bujanovačka banja: Za socijalni program prijavilo se 13 radnika

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja  usvojilo je zahtev ove ustanove i za tu svrhu obezbedilo 9,2 miliona dinara

BUJANOVAC, 6. decembar 2017. – Za socijalni program i  dobrovoljni odlazak iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju Bujanovačka Banja prijavilo se 13 zaposlenih.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja  usvojilo je zahtev ove ustanove i za tu svrhu obezbedilo 9,2 miliona dinara – potvrdio je „Bujanovačkim“  Božidar Milanović, saradnik  direktora za opšte i kadrovske poslove u Specijalnoj bolnici.

Reč je uglavnom o nemedicinskim radnicima koji su se dobrovoljno prijavili za socijalni program. Trenutno radimo na otvaranju obračuna i njihovom prestanku radnog odnosa. Ovim se rešava nepovoljna kadrovska struktura, koja je bila u korist nemedicinskog kadra – kaže Milanović.

U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Bujanovačka Banja, u kojoj već duže vreme očekuju privatizaciju, nakon završetka ovog kruga socijalnog programa ostaće da radi ukupno 73 zaposlenih na neodređeno vreme.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *