VIDENOV: BSK OSTAJE U ZONI, ODLUKA 6. AVGUSTA

BSK ima rok do 6. avgusta da se izjasni da li je u mogućnosti da nastavi takmičenje u Zoni. Naravno, novac je najveći problem

BUJANOVAC, 3. avgust 2015 – Odustajanjem Moravca iz Predejana, BSK će najverovatnije sačuvati status zonaša, iako je na kraju sezone, u godini kada slavi sedam decenija postojanja, ispao iz Zone Jug.

Dragan Videnov, koji je čelu kluba zamenio Božidara Anđelkovića, kaže da BSK ima rok da do 6. avgusta potvrdi da li je spreman za takmičenje u Zoni.

„Čim sam izabran, pozvao me je predsednik FS Regiona istočne Srbije Goran Milanović i saopštio mi da je stav saveza da BSK ostane zonaš zbog odustajanja Moravca, jer je sramota za klub takve tradicije kao što je mi imamo da igra u najnižem rangu takmičenja. Naravno, novac je najveći problem. Mi od opštine dobijamo 1,3 miliona godišnje, uplaćena nam je polovina te sume, a sada pokušavamo da obezbedimo još 350.000 neophodnih za igranje u Zoni. Imam sastanak ugovoren sa predsednikom Nagipom Arifijem i verujem da će i on učiniti sve i da će nam pomoći kako bismo ostali tamo gde nam je i mesto. U protivnom, BSK će nastaviti takmičenje u Okružnoj ligi – kaže Videnov.

Stručni štab preuzeo je Petar Batinić, koji na raspolaganju ima 14 fudbalera.

„Od saveza smo dobili dvadeset lopti i šest pari kopački. To smo dobili zahvaljujući lično gospodinu Milanoviću. Obećao je da ako nastavimo kao zonaši, da će nam darivati i neophodne dresove i trenerke“ – kaže Videnov

Izvor: Bujanovačke

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *