DANI PREOBRAŽENJA: VAN GOG, AMADEUS BEND I KOLE CAR NA JEDNOM MESTU

 

Koncepcijom, sadržajem i cenom programa u potpunosti smo ispunili zahteve vremena u kome živimo. Manifestacija će trajati tri dana, a sadržaj programa ostao je na prošlogodišnjem nivou – kaže pomoćnica predsednika opštine Miljana Zlatković

TRGOVIŠTE, 5. avgust  2015 (Bujanovačke) – Tradicionalna kulturno-zabavna i turistička manifestacija „Dani preobraženja“ ove godine će biti održana od 17. do 19. avgusta u Kozjem Dolu kod Trgovišta.

-Koncepcijom, sadržajem i cenom programa u potpunosti smo ispunili zahteve vremena u kome živimo. Manifestacija će trajati tri dana, a sadržaj programa ostao je na prošlogodišnjem nivou – kaže pomoćnica predsednika opštine Miljana Zlatković.

„Dani preobraženja“ biće ottvoreni u ponedeljak, 17. avgusta, kada će nastupiti muzička zvazda ovoga kraja,  Nemanja Anđelković, zvezda Granda i „Terapija“ bend, a program će do zore biti nastavljen žurkom uz „Dj. Selektika.

Sutradan će publika prvo videti moto trke, a onda će se mladi zabavljati najpre uz vranjsku rok grupu ‚‚Jolly Jumper‚‚ posle koje nastupa “Van Gogh”.

U sredu, poslednjeg dana manifestacije, najpre će nastupiti folklorni ansambli iz Bujanovca, Vladičinog Hana, Karavukova i Trgovišta, i lokalna zvezdaNikola Stanisavljević –Kole car. Slede potom takmičenje frulaša, tradicionalna prezentacija jela iz Pčinje i nadvlačenje konopca.

Istoga dana, u večernjim satima, nastupiće lokalni bend”Radijacija 017”, duvački orkestar Jovice Ajdarevića iz Pavlovca, a prisutni će zoru pored Kozjedolske reke dočekati uz concert “Amadeus benda”.

 

Izvor: Bujanovačke

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *