BSK OSTAO U ZONI

Odustajanjem SFK Moravac iz Predejana od daljeg takmičenja, bujanovački BSK i dalje će se takmičiti u Zoni «Jug»

Odustajanjem SFK Moravac iz Predejana od daljeg takmičenja, bujanovački BSK i dalje će se takmičiti u Zoni «Jug» iz koje je ispao na kraju prošle sezone. Tim iz Predejana SFK Moravac danima se nećkao, čak su krajem jula bili u bubnju za žrebanje, da bi 11. avgusta podneli i zvaničan zahtev za istupanje iz lige, što je Savez i usvojio i na njihovo mesto ubacio bujanovački BSK, koji je sve vreme bio zainteresovan za mesto u Zoni iz koje su ispali prošlog prvenstva. Prvi čovek Bujanovčana Dragan Videnov, posle lepih vesti iz Niša, je rekao:

– Izuzetno sam srećan što smo ponovo u Zoni. Nemamo finansijskih problema, jer nam ljudi iz Bujanovca, koji rade u Zapadnoj Evropi, pomažu i mi ćemo nesmetano moći da se takmičimo. Sada kada smo i zvanično članovi Zone «Jug», moramo što pre licencirati igrače, spremiti stadion i zbog tih okolnosti odložen je susret prvog kola sa Moravom u Vladičinom Hanu. Naš je cilj da budemo u gornjem delu tabele kako bismo izbegli opasnu zonu i klub defeinitivno udaljili od loših rezultata– ističe prvi čovek Bujanovčana Dragan Videnov.

Pored Bujanovčana, sa područja Pčinjskog okruga su još i Morava iz Vladičinog Hana, Vranjska Banja i tim Vojske Nebeski anđeli. Po rasporedu, u prvom kolu snage je trebalo da odmere Morava i BSK, ali taj meč je odložen, jer klub iz Bujanovca mora sve igrače da licencira za takmičenje. Novajlija u ligi tim Vranjske Banje ide u goste Jedinstvu iz Pirota, a Nebeski anđeli odlaze u Medoševac

SVI IGRAČI IZ BUJANOVCA

Iskusni trener Petar Batinić i njegov pomoćnik Rade Stanković na raspolaganju imaju 18 fudbalera i svi oni su iz Bujanovca. Oni su vredno trenirali u poslednjih mesec dana, svesni da će takmičenje nastaviti kao zonaši. Tim BSK sačinjavaju: golman Dušan Stanković, Nenad Mišić, Nikola Mišić, Miloš Tasić, Igor Tasić, Milan Pavlović, Ivan Zafirović, Nemanja Tasić, Dalibor Ćuković, Miloš Đorđević, Aca Stojković, Nikola Jovanović, Stevo Stojković, Đorđe Svetozarević, Dalibor Milić, Vlada Zdravković, Novica Cvetkov i Novica Stanković.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *