STAMENKOVIĆ: UDES IZAZVALA PRIKOLICA „HEBINOG“ KAMIONA

Do nesreće je došlo kada je prikolica teretnog vozila „volvo“ Fabrike mineralne vode i sokova „Heba“, prilikom mimoilaženja udarila u „škodu fabiju“ somborskih registarskih oznaka

VRANJE, BUJANOVAC,  21. avgusta  2015. (Bujanovačke) – Do saobraćajne nesreće kod Panevlja, u kojoj je jedna osoba poginula a tri povređene, došlo je pošto je prikolica „Hebinog“ kamiona, koji se kretao ka Vranju, prilikom mimoilaženja udarila u „škodu fabiju“ u kojoj se nalazila porodica iz Odžaka – potvrdio je za Bujanovačke Dragan Stamenković, portparol vranjske Policijske uprave (PU).

U ovoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 18 sati na delu autoputa između Vranja i Vladičinog Hana, nastradala je Mira S. (47) iz Odžaka, njen suprug Miloš S. (49) i mlađi maloletni sin zadobili su teške, a stariji Siniša (24) lake telesne povrede, potvrdili su nam u vranjskoj PU.

-Do nesreće je došlo kada je prikolica teretnog vozila „volvo“ Fabrike mineralne vode i sokova „Heba“, kojim je upravljao M.N. (49) iz okoline Bujanovca, prilikom mimoilaženja udarila u „škodu fabiju“ somborskih registarskih oznaka – kaže Stamenković.

Vozaču teretnog vozila određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.Uviđaj su na mestu udesa, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, izvršili policijski službenici PU Vranje.

R,Irić

Foto: ŠKODA FABIJA POSLE UDESA




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *