EKONOMSKI FAKULTET: UPISANO 89 BRUCOŠA, NEMA VIŠE MESTA

 

BUJANOVAC, 27. avgust  2015. (Bujanovačke) – Bujanovačko odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice Univerziteta u Novom Sadu, potpuno spremno očekuje početak nove školske godine, saznajemo od Zorana Velinovića, koordinatora osnovnih studija.

– Ove godine u petoj generaciji upisali smo ukupno 69 studenata. Svi su oni na smeru „Finansije, bankarstvo i osiguranje“ i svi su , kako se to kaže, o trošku budžeta. Upisali smo takodje i 20 studenata „ispod crte“ koji će sami plaćati svoje školovanje – kaže Velinović i dodaje da je ove godine, tim činom, sa upisom sve završeno.

Nastava na Ekonomskom fakultetu u Bujanovcu počinje 10. oktobra, kada će biti završena zgrada fakulteta, na kojoj se sada izvode završni radovi.

– Otvaranje nove zgrade Fakulteta, za nas će biti svečan i veliki čin. Time se za studije na ovom fakultetu stvaraju optimalni uslovi. Tih dana takođe očekujemo i prve diplomce, kojih će po našim procenama biti između troje i desetoro – objašnjava Zoran Velinović.

Zgrada Ekonomskog fakulteta iz Subotice, Odeljenja u Bujanovcu, gradi se u Ulici Karađorđa Petrovića, prekoputa Doma zdravlja.

R.I.

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *