FUDBAL: ZBOG NEVREMENA PREKINUTA UTAKMICA BSK-JABLANICA

 

Utakmica je, uprkos protivljenju gostiju, prekinuta posle prvog poluvremena koje je završeno bez golova. Propozicije nalažu da se u toku nedelje odigra nova utakmica

BUJANOVAC, 21. septembar 2015. – Nezapamćeno nevreme uzrok je prekida, odnosno kraja utakmice BSK-Jablanica posle odigranih 45 minuta bez golova.

Kao da se nebo otvorilo nad Bujanovcem. Kiša praćena olujnim vetrom i gradom onemogućila je nastavak utakmice 6. kola Zone jug, iako su gosti insistirali da se utakmica nastavi i u nemogućim uslovima potpuno smanjene vidljivosti, na terenu potpuno natopljenom vodom koja je izbrisala linije.

Ipak, delegat utakmice Milan Ilić iz Niša, doneo je jedinu razumnu odluku o prekidu. A propozicije kažu da se u toku naredne nedelje odigra nova utakmica.

Inače, prvo poluvreme je donelo obostrano borbenu i kvalitetnu igru. Obe ekipe imale su svoje šanse, domaćin izraženije. Šteta što su vremenski uslovi ovoga puta bili protiv fudbala i malobrojnih gledalaca, koji su uživali u svemu onome što su im akteri na terenu prikazali u prvih i jedinih 45 minuta. (OVDE možete videti rezultate šestog kola i tabelu Zone jug)

Bujanovac – Gledalaca: 50. Sudija: Stefan Ćirić ( Pirot). Žuti kartoni: S.Stojković i D.Stanković ( BSK), Marjanović ( Jablanica )

BSK: D.Stanković, Milić, Cvetkov, Stefanović, Ćuković, S.Stojković, Tasić, Dimitrijević, Đorđević, A.Stojković, Ivanović

JABLANICA: Bojić, Stošić, Marjanović, Janković, Zaimi, Lajović, Raičević, Ivanović, U.Filipović, Stanković, Dojčinović.

Izvor: Fudbalskazona.rs




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *