EKONOMSKI FAKULTET: PRVI DIPLOMCI U ČETVRTAK

Osam najboljih, najrevnosnijih i najupornijih studenata, koji su studije upisali 2011. godine, kada je i otvoreno Odeljenje, u četvrtak brane diplomske radove

BUJANOVAC, 06. oktobar  2015. (Bujanovačke) – Bujanovačko odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice dobija prve diplomce. Prema rečima dekana Nenada Vunjaka u četvrtak 8. Oktobra osmoro studenata braniće diplomske radove.

– Profesor Aleksandar Grubor i ja imaćemo tu privilegiju da promovišemo prve diplomce. Počećemo sa radom u 10 časova, a imamo osam studenata koji su prijavili odbranu diplomskih radova – kaže prof. dr Nenad Vunjak.nenad vunjak

Zoran Velinović, koordinator Odeljenja Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu kaže da je u toj ustanovi sve spremno za tako važan i veliki čin kakav je proglašenje prvih diplomiranih ekonomista.

– Osam najboljih, najrevnosnijih i najupornijih studenata, koji su studije upisali 2011. godine, kada je i otvoreno Odeljenje, u četvrtak brane diplomske radove– kaže Velinović.

Na Odeljenju Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu vrše se obimne pripreme za taj dan, jer će promociji prvih diplomaca prisustvovati brojni gosti i zvanice.

Odeljenje subotičkog fakulteta, koji je u sastavu Univerziteta Novi Sad, ima blizu 400 studenata a ove godine upisano je 89 brucoša.

Nastava na fakultetu odvija se od otvaranja u Domu kulture, a uskoro će dobiti novu zgradu na 2.350 kvadratnih metara gde su u toku završni radovi.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *