Surdulica na nogama, stiže ranjeni Partizan

 

Surduličani su svesni da je aktuelni šampion apsolutni favorit, ali smatraju da nisu bez šansi. Meč Radnika i Partizana igra se u sredu sa početkom od 17 sati a karte po ceni od 700, 500 i 300 dinara su u prodaji

 

SURDULICA, BUJANOVAC, 11. oktobar  2015. (Bujanovačke) – U sredu u 13. kolu vanrednom kolu Super lige u Surdulicu stiže aktuelni šampion Srbije, beogradski Partizan.

Biće to fudbalski spektakl koji je već sada Surdulicu i jug Srbije digao na noge, jer oba kluba više nemaju pravo na kalkulacije i poraze. Potpuno neočekivano, Partizan je ove sezone, u 12 utakmica, već nanizao četiri poraza, pa je sa 20 bodova četvrti na tabeli, čak 12 manje od prvoplasirane Crvene zvezde, uz gol razliku od 25:15.

stadion, reflektoriUtakmica sa Partizanom pod reflektorima: Stadion FK Radnik

Na drugoj strani, Surduličanima ove sezone nikako da krene, pa su trenutno na 15, pretposlednjem mestu na tabeli, sa istim brojem bodova kao i poslednja Jagodina.

Trener Surduličana, Miloš Veselinović kaže da je ova pauza u prvenstvu Radniku dobro došla, da su fudbaleri mnogo radili i da u sredu imaju pravo da se nadaju dobrom rezultatu.

– Čast je za sve nas što u Surdulicu stiže aktuelni prvak države. Za igrače Radnika i sve nas u klubu ovo je jedinstvena šansa da pokažemo šta znamo. Loše je, međutim, što nam u goste, posle poraza od Čukaričkog,  stiže „ranjeni“ Partizan. Ali, zašto i mi ne bi imali pravo da se u sredu radujemo pred našom publikom – kaže Veselinović.

Mišljenje šefa struke Radnika deli i štoper  Ljubo Baranin, koji posebno ističe da će Partizan učiniti sve da baš u Surdulici prekine seriju poraza.

– Partizan je u Ligi Evrope pokazao svoje pravo lice. Zato je u sredu apsolutni favorit. Ali, ni mi nismo bez šansi. Pokazali smo to u poslednja tri kola u kojima nismo poraženi – kaže Baranin.

Karte za utakmicu sa Partizanom u prodaji su od ponedeljka. Zapad košta 700, istok 500, a sever i jug 300 dinara.

Početak utakmice zakazan je za 17 časova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *