Ekonomski fakultet: Odložen početak nastave, start 26. oktobra

 

Početak nove školske godine, za sve studente ovog Fakulteta, bio je planiran za ponedeljak. Međutim, zbog nekih organizacionih pitanja, zatim radova na zgradi i protokola njenog svečanog otvaranja, početak školske godine je morao biti pomeren sedam dana

BUJANOVAC, 17. oktobar 2015. (Bujanovačke) – Nastava za studente svih godina Ekonomskog fakulteta iz Subotice, Odeljenje u Bujanovcu, neće početi u ponedeljak 19. oktobra, kako je ranije bilo najavljeno, već sedam dana kasnije – 26. oktobra.

-Početak nove školske godine, za sve studente ovog Fakulteta, bio je planiran za ponedeljak. Međutim, zbog nekih organizacionih pitanja, zatim radova na zgradi i protokola njenog svečanog otvaranja, početak školske godine je morao biti pomeren sedam dana – kaže Zoran Velinović, koordinator na fakultetu.

Vilenović kaže da će prof. dr Aleksandar Grubor, prodekan za  nastavu Ekonomskog fakulteta iz Subotice, početak nove školske godine za brucoše ozvaničiti u 09,30 časova, a pola sata kasnije za studente druge, treće i četvrte godine.

Odeljenje Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, koje je otvoreno 2011. godine, ima 89 brucoša koji su ove godine upisali studije, i ukupno  nešto manje od 400 studenata.

Tek izgrađena zgrada Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, svečano će biti otvorena do kraja ovog meseca.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *