KUP ZA FRIZERE: Jovana prva u Bečićima, čeka je Južna Koreja (Foto)

Reprezentativka Srbije, naša sugrađanka Jovana Milošević, osvojila je prvo mesto na takmičenju u poznatom crnogorskom letovalištu, a sada se priprema za Kup u Beogradu koji će biti kvalifikacioni za Svetsko prvenstvo u Južnoj Koreji sledeće godine

BUJANOVAC, PARIZ, BEČIĆI, 26. oktobar 2015. – Jovana Milošević, reprezentativka Srbije osvojila je prvo mesto na Međunarodnom takmičenju u pravljenju frizura u Bečićima na Crnogorskom primorju.

Image-1 (1)Image-1 (3)unnamed (1)Image-1 (5)

– Takmičila sam se u juniorskoj konkurenciji, a prvo mesto sam osvojila u kategoriji „večernja frizura“. Zadovoljna sam nastupom, ali moj moto je da uvek može bolje – kaže za Bujanovačke ova dvadesetjednogodišnja Bujanovčanka.

Jovana je krajem septembra bila deo reprezentativne ekspedicije koja se takmičila u Parizu, a sledeće takmičenje koje je očekuje je 29. novembra u Beogradu, u horelu Crowne Plaza (bivši Interkontinental). Jovana objašnjava da se radi o svojevrsnim kvalifikacijama:

-Takmičenje u Beogradu je kvalifikaciono za Svetsko prvensto marta sledeće godine u Južnoj Koreji.

Image-1 (2)unnamedImage-1 (4)jovana milosevic

Naša sagovornica očekuje uspešan rezultat u Beogradu, ali i pored toga nije sigurna da će se naći u avionu za Koreju zbog loše ekonomske situacije u zemlji.

– Sami finansiramo odlaske na takmičenja, tako da nam je svaka pomoć dobrodošla – apeluje Jovana.

 

 




One thought on “KUP ZA FRIZERE: Jovana prva u Bečićima, čeka je Južna Koreja (Foto)

  1. Anka

    Svaka čast Jovana! Želim ti još puno medalja, osvojenih prvih mesta i put u Južnoj Koreji!!! Ti si ponos našeg grada!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *