Tabaš predsednik Opštinskog fudbalskog saveza

Na Tabaševu inicijativu, Skupština je jednoglasno podržala predlog o kandidaturi Novice Tončeva, tvorca surduličkog „fudbalskog čuda“ – superligaša Radnika, za novog predsednika Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije, iz Pčinjskog okruga

BUJANOVAC, 17. decembar 2015. (Fudbalska zona, Bujanovačke) – Blagoje Tabaš, diplomirani ekonomista i poznati fudbalski radnik, jednoglasno je izabran za predsednika Opštinskog fudbalskog saveza Bujanovac.

Od 33 skupštinara delegirana iz redova deset klubova Pčinjske okružne lige, sa područja Bujanovca i Preševa, zonaša BSK-a, četiri kluba malog fudbala iz Bujanovca, sudijske i trenerske organizacije, Skupštini je prisustvovalo njih 26, i svi su listom, javnim glasanjem, bili za Tabašev izbor.

Tabaš se biranim rečima zahvalio na ukazanom poverenju, uz obećanje da će nastaviti sa omasovljenjem fudbala u opštinama Bujanovac i Preševo, pre svega aktiviranjem lige za petliće i pionire, što je osnovna baza za podizanje kvaliteta fudbala

Predlog je obrazložio Dragan Videnov, predsednik FK BSK, koji je i predložio Tabaševu ponovnu kandidaturu, istakavši da se radi o decenijama poznatom i priznatom fudbalskom i sportskom radniku, koji je učinio mnogo na popularizaciji fudbala u ovom delu Srbije, posebno u sredini kakva je Bujanovac.

Tabaš se biranim rečima zahvalio na ukazanom poverenju, uz obećanje da će nastaviti sa omasovljenjem fudbala u opštinama Bujanovac i Preševo, pre svega aktiviranjem lige za petliće i pionire, što je osnovna baza za podizanje kvaliteta fudbala.

Na Skupštini je izabran i devetočlani Izvršni i tročlani Nadzorni odbor, kao i osmorica članova za Skupštinu Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga. Na Tabaševu inicijativu, skupštinari su, takođe jednoglasno podržali predlog o kandidaturi Novice Tončeva, tvorca surduličkog „fudbalskog čuda“ – superligaša Radnika, za novog predsednika Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije, iz Pčinjskog okruga.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *