Bujanovačka Banja: Ponovo poplava

Za sada nema zvaničnih informacija o šteti i broju poplavljenih domaćinstava. Ono što se, međutim, pouzdano iako nezvanično zna je to da je većina kuća i dvorišta u prvoj ulici do glavne poplavljeno, i da voda dolazi iz viših delova obližnjeg sela Rakovac

banja1banja

BUJANOVAC, BUJANOVAČKA BANJA, 6. januar 2016. (Bujanovačke, foto: Nikola Pašić) – Stanovnike Bujanovačke Banje na Badnje veče zadesila je poplava posle višednevnih kiša na teritoriji opštine.

Prema nezvaničnim saznanjima od naših čitalaca, poplavljeno je više kuća u ulici koja ide paralelno sa glavnim putem u naselju.

-Buldožer je malopre (oko 21 sat) prokopao kanal kako bi voda mogla da otiče – rekao nam je jedan od meštana.

Za sada nema zvaničnih informacija o šteti i broju poplavljenih domaćinstava. Ono što se, međutim, pouzdano iako nezvanično zna je to da je većina kuća i dvorišta u prvoj ulici do glavne poplavljeno, i da voda dolazi iz viših delova obližnjeg sela Rakovac.

Inače, meštani Banje nikada ne mogu da budu mirni jer uvek, prilikom obilnijih višednevnih kiša, kao što je sad slučaj u opštini Bujanovac, u tom delu naselja dođe do poplave.

Napomena: Izvinjamo se zbog slabijeg kvaliteta amaterskih fotografija, u noćnim uslovima




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *