Behljulji tužio Arifija

predmet ovog sudskog spora je saopštenje rukovodstva Demokratske partije od 6. januara ove godine, u kome su se „Arifi i najuže rukovodstvo DP, na neprimeren način, služeći se lažima i podvalama, obračunale sa Behljuljijem“

behljuljinagip

Nekada bliski saradnici sada na sudu

BUJANOVAC, 15. januar  2016. (Bujanovačke) – Nedžat Behljulji, doskorašnji potpredsednik Demokratske partrije (DP), tužio je sudu Nagipa Arifija, šefa stranke i predsednika opštine Bujanovac.

Ovo je za Bujanovačke potvrdio vranjski advokat Mladen Vasić, koji zastupa Behljujija u ovom slučaju:

-Tuženi je aktuelni predsednik opštine Bujanovac i predsednik Demokratske partije, Nagip Arifi – potvrdio je za Vasič za naš portal.

Kako nezvanično saznajemo, predmet ovog sudskog spora je saopštenje rukovodstva Demokratske partije od 6. januara ove godine, u kome su se „Arifi i najuže rukovodstvo DP, na neprimeren način, služeći se lažima i podvalama, obračunale sa Behljuljijem“.

Behljulji je krajem prošle godine napustio DP, a u intervjuu Bujanovačkim žestoko je optužio Arifija za nesposobnost, označivši ga kao glavnog krivca za političku nestabilnost i lošu ekonomsku situaciju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *