Stevanović: Neću da licitiram o koalicijama

Dragan Stevanović, glavni čovek SNS za naš region, nije želeo da govori o tome da li je izvesna postizborna saradnja naprednjaka i PDD kao što su objavile Bujanovačke, ali je naglasio da je njegova stranka spremna da preuzme svaku vrstu odgovornosti 

BUJANOVAC, 19. mart 2016. – Ne bih da licitiram o mogućim partnerima posle lokalnih izbora – rekao je danas u Bujanovcu Dragan Stevanović, glavni naprednjak juga Srbije.

On je na pitanje Bujanovačkih da li je u našem gradu moguća postizborna koalicija SNS i Partije za demokratsko delovanje (PDD) Rize Halimija, kao što se to slučaj u Medveđi, kazao da će se o tome razgovarati posle izbora 24. aprila.

Ne mogu sada da govorim o tome, ali ono što mogu da kažem je da smo spremni da preuzmemo svaku vrstu odgovornosti u vlasti – kazao je Stevanović.

Podestimo, Bujanovačke su, pozivajući se na više izvora iz obe partije, najavile kao veoma izglednu postizbornu saradnju SNS i stranaka okupljenih oko nje sa PDD, O ČEMU MOŽETE ČITATI OVDE.

Stevanović je dodao da SNS verovatno ne može sama da osvoji vlast u Bujanovcu, ali je naglasio da je „veoma važno“ da se srpski glasovi ne rasipaju.

-Nezavisno od mogućih koalicija, došlo je vreme za ekonomski i razvoj infrastrukture u Bujanovcu – rekao je Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede.

Srpske stranke u Bujanovcu na izbore će izaći na četiri liste: Koalicija okupljena oko SNS, Stojanča Arsić sa SDPS i SDS, zatim JS, SPS i SPO i DS koja u Bujanovcu ima samo povereništvo.




7 thoughts on “Stevanović: Neću da licitiram o koalicijama

  1. Boske

    Ovaj Milan stvarno nema pametnija posla nego da po ceo dan zvrji na netu i juri clanke na “ Bujanovackim“….ko si ti ustvari nebitna faco da se podsmevas drzavnom sekretaru jedne zemlje pa makar to bila i Srbija,,,dno dna,,paraziti…

    Reply
    1. Milan

      Mora da se podsmevam kako ne biste sebe shvatili isuviše ozbiljno, kako vaše invalidne diplome ne bi postale legitimne kad su već legalne, kako vaša ekspertiza ničega ne bi dobila na značaju, kako vaša izmaštana radna mesta plaćena mojim novcem i novcem ostalih građana koji nisu na budžetu ne bi postala nasledna.

      Za moj posao ne brinite, ne biste ga shvatili ni kada biste upregli ceo izvršni odbor vaše stranke, a to su vam najjvalitetniji ljudi.

      Tako da Boske, „u stvari“ jednu grču i kiselu, molio bih.

      Reply
  2. KRALJ

    „Stevanović je dodao da SNS verovatno ne može sama da osvoji vlast u Bujanovcu, ali je naglasio da je “veoma važno” da se srpski glasovi ne rasipaju.“ KAKVA GLUPOST KOJA JE SVRHA NERASIPANJA SRPSKIH GLASOVA KADA ĆETE OPET SA NJIMA U KOALICIJU, I DA PODRŽITE SVE ALBANSKE ZAHTEVE ZARAD NEKE ODBORNIČKE PLATICE

    Reply
  3. Milan

    Što ste zamarali mučenog Bosketa postizbornom kombinatorikom? Verovatno bi ko iz puške znao odgovor na pitanje koje vino je najbolje za „nameštaj“ ili koje mleko ide u makijato. Još jedan izraziti štih u naprednjačkom špilu.

    Reply
      1. Milan

        Svaka čast Bosketu, za samo par meseci je svojim predanim radom i požrtvovanjem doprineo da veliki broj ljudi oseti nešto novo na političkoj sceni. Nešto što će uspostaviti diktaturu mediokriteta i beskičmenjaka… u Srbiji koja je bila prekorumpirana.

        Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *