Smenjen Slađan Velinović

Još nikakvo zvanično saopštenje nismo dobili, ali se o tome uveliko priča po hodnicima i kancelarijama Policijske uprave – izjavio je za naš portal jedan od bližih Velinovićevih saradnika

BUJANOVAC, VRANJE, 29. mart 2016. – Slađan Velinović razrešen je dužnosti načelnika Policijske uprave Vranje – saznaju Bujanovačke u policijskim izvorima.

-Još nikakvo zvanično saopštenje nismo dobili, ali se o tome uveliko priča po hodnicima i kancelarijama Policijske uprave – izjavio je za naš portal jedan od bližih Velinovićevih saradnika.

Prema našim saznanjima, u toku dana ministar policije Nebojša Stefanović smenio je još nekoliko načelnika policijskih uprava u Srbiji.

Velinović se na čelu prvog policajca Pčinjskog okruga nalazi od 2010. a prema pisanju lokalnih medija ubuduće će raditi u graničnoj policiji na prelazima ka Makedoniji.

Jedan od sagovornika Bujanovačkih navodi da postoji mogućnost da novi načelnik PU bude neko sa strane.

Politički krugovi u gradu nisu iznenađeni Velinovićevom smenom, ali niko o tome ne želi javno da govori. Prema jednom od sagovornika, njegova smena bila je izvesna pre nekoliko meseci ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je motivisina profesionalnim ili političkim razlozima.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *