Vučić u Vranju: Prećutali smo uvrede socijalista

Vređaju me oni koje smo primili u vladu, oni kojima sam pomogao. Ali, mi ne odgovaramo na uvrede, mi radimo

VRANJE, BUJANOVAC, 16. april 2016. – Ne nudim prazna obećanja, ali ovećavam borbu, trud i rad. Izborićemo se da Simpo i Jumko opstanu, iyborićemo se za radnike, da Geoks radi, preporodićemo Vranjsku Banju. Dovešćemo investitore u Vranje i na jug Srbije – poručio je u petak lider naprednjaka Aleksandar Vučić sa predizbornog mitinga u centru Vranja pred desetak hiljada svojih pristalica sa juga Srbije.

boske

Hvala premijeru: Stevanović

sns

Mitingu su prisustvovali i bujanovački naprednjaci (foto: facebook)

On je jedan deo svog govora posvetio uvredama na njegov račun od strane nekolicine surduličkih socijalista prošle nedelje ispred Kombank arene na konvenciji SPS.

Hvala im na tome! Vređaju me oni koje smo primili u vladu, oni kojima sam pomogao. Ali, mi ne odgovaramo na uvrede, mi radimo – poručio je premijer u tehničkoj vladi.

Vučić je najavio nove investicije, a završetak Koridora 10 je, kako je naglasio, garant toga.

Na mitingu su, pored Vučića, govorili lideri stranaka okupljenih oko SNS i funkcioneri te stranke

Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede i prvi naprednjak juga Srbije poručio je da su građani koji su se okupili došli da izraze zahvalnost premijeru „za sve što je vlada koju vodi učinila za Pčinjski okrug“.

Stevanović je kao primer naveo Jumko u kome se sada radi i primaju plate, podsetivši da Vranje nema bioskop a da rekonstrukcija zgrade pozorišta nije završena, za šta je optužio lokalnu vlast čija je okosnica SPS.

miting

Pristalice sa celog juga Srbije

Slobodan Milenković, kandidat SNS za gradonačelnika Vranja kazao je da će SNS posle pobede na izborima akcenat staviti na ekonomskom napretku, investicijama, poboljšanju stanja u zdravstvu, dok će se posebna pažnja posvetiti mladima.

Milenković je optužio lokalnu vlast za nerad i neznanje, ponovivši da ne zaslužuje još jednu šansu.

Osim Vranjanaca, među okupljenima je bilo i pristalica SNS iz ostalih gradova juga Srbije koji su u Vranje stigli u nekoliko desetina autobusa.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *