Tončev: Cenim Vučića, ali mora i on mene

SURDULICA, BUJANOVAC, 18. april 2016 – Na prozivku premijera na mitingu SNS u Vranju, da ga Novica Tončev mrzi, šef surduličkih socijalista izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti:

„Ja premijeru skidam kapu za podršku od 50% glasača u Srbiji. Očekujem da i on meni čestita što 6 godina u kontinuitetu imam podršku više od 60% građana u Surdulici. Ne treba mrzeti ljude koji imaju podršku naroda, to znači da rade i vrede. Ja u životu nikoga ne mrzim i zato i pobeđujem“.
„Premijer je izjavio da ja nisam otvorio nijedno radno mesto u Surdulici. Mislim da je premijer opet obmanut od strane svojih saradnika koji vode SNS u Surdulici. Mi otvaramo radna mesta, ali bez subvencija države. Investitori koje smo mi doveli otvaraju fabrike i zapošljavaju ljude bez finansijske podrške države i to su za nas pravi investitori. Za razliku od nas, oni koji vode SNS u Surdulici su preko raznih agencija zaposlili 500 radnika u JP HE Vlasina i to nazivaju otvaranjem novih radnih mesta, a sve u vreme zabrane zapošljavanja u javnim preduzećima“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *