Kamberi: Počinjemo razgovore za formiranje koalicije

Naš cilj je stabilna i ozbiljna koalicija jer je politička stabilnost uslov ekonomskog razvoja

BUJANOVAC, 26. april 2016. – Razgovaraćemo sa svim strankama koje prihvataju naša načela, a to su reforma javne uprave, drugačije trošenje budžetskog novca, ali i podrška poljoprivredi i malom biznisu – kaže za Bujanovačke Šaip Kamberi, predsednički kandidat Partije za demokratsko delovanje (PDD).

Ova stranka osvojila je najviše glasova na nedeljnim lokalnim izborima – 5.986 (29,03 odsto) i pripalo joj je 12 mandata u budućem skupštinskom sazivu.

Danas će Predsedništvo PDD analizirati rezultate izbora, a na sastanku će se razgovarati i o eventualnim koalicijama s obzirom da ni jedna stranka nije napravila većinu:

-Želimo političku stabilnost koja je preduslov ekonomskog razvoja. To znači da ćemo praviti ozbiljnu i stabilnu koaliciju – kaže Kamberi i dodaje da će u narednom periodu razgovarati sa predstavnicima svih stranaka koje su prošle cenzus.




2 thoughts on “Kamberi: Počinjemo razgovore za formiranje koalicije

  1. PDD - SNS

    Valjda je ovom narodu dosta Stojanče i Nagipa, posle formiranja koalicije oko onih koji su i dobili poverenje gradjana očekujem da istražni organi procesuiraju one koji su nas pljačkali svih ovih godina…..Lopovi u zatvor…Srbija pobedjuje!

    Reply
  2. Volja Naroda

    Mislim da bi trebalo da se ispostuje volja naroda, gde je narod jasno dao najvise glasove kolaciji oko Saipa, SNS, i Srpskoj listi. te da ova koalicija sa jednim odbornikom Romske zajednice treba da ucestvuje u rad Opstine Bujanovac.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *