Vučić zabranio koaliciju sa Jonuzom

Lično je predsednik SNS zabranio saradnju sa novim šefom lokalnog parlamenta

BUJANOVAC, 16. maj 2016. – Aleksandar Vučić, šef SNS, zabranio je ulazak te stranke u opštinsku vlast u kojoj se nalazi i Jonuz Musliju – izjavio je za naš portal sagovornik blizak ovoj stranci.

Nenad Mitrović, predsednik bujanovačkih naprednjaka, rekao je za Bujanovačke da je Musliju neprihvatljiv kao partner zbog svoji „izjava koje štete političkoj stabilnosti“.

Podsećamo da je SNS sa dva odbornika bio deo vladajuće koalicije u prošlom sazivu parlamenta kojim je takođe predsedavao Musliju.

Musliju, koji je i predsednik Nacionalnog saveta Albanaca, je danas ponovo izabran za predsednika lokalnog parlamenta, a podržala ga je novoformirana većina koju čine PDD, PDP, Za bolji Bujanovac (Stojanča Arsić), Srpska lista i Ujedinjena partija Roma, koje ukupno imaju 24 mandata.

Očekuje se da za predsednika Opštine bude izabran Šaip Kamberi, kandidat PDD.




One thought on “Vučić zabranio koaliciju sa Jonuzom

  1. 123456789

    Ma daj nemoj vise da lupetate i trazite izgovore za vas politicki neuspeh i vracanje u zivot Stojancu bez obraza i Pavlovica lopova. Sami ste krivi za sve ovo sto se desilo. Sto se tice Musliua, njega je drzava amnestirala i kao takav on je slobodan covek, a ako svojim izjavama steti drzavi Srbiji i vredja njen ugled, gospodo naprednjaci(nazadnjaci) kaznite ga…. Cao Bujanovac

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *