Goran ponovo među najboljima

Ekipa najboljeg diplomca niškog Ekonomskog fakulteta, osvojila je prvo mesto radeći studiju slučaja u konkurenciji vršnjaka iz drugih univerzitetskih centara. Nagrada je stručna praksa u nekoj od poznatih kompanija u inostranstvu
BUJANOVAC, NIŠ, 25. maj 2016. – Ekipa u kojoj se nalazio Bujanovčanin Goran Nakić, pobedila je na takmičenju  Case study – Face the Challenge, koje je po prvi put organizovano na niškom Ekonomskom fakultetu, čiji je Goran najbolji diplomac, trenutno na master studijama. (O ČEMU MOŽETE OVDE PROČITATI OVDE)
Nagrada zaista privlačna- mesec dana stažiranja u nekoj kompaniji u inostranstvu.
IMG_3273

kako unaprediti elektronsko bankarstvo

Po prvi put na našem fakultetu organizovana je studija slučaja . Zadatak nam je postavila Societe Generale banka, da unapredimo elektronsko bankarstvo u njihovom poslovanju. Reč je o takmičenju koje traje dva dana, prvog dana se rešava studija slučaja i piše koncept, bez ikakve pomoći udžbenika ili interneta, a drugog se žiriju prezentuju rešenja – objašnjava Goran.
Članovi žirija bili su Svetlana Perić, u ime računovodstvene agencije „Goodwill“, Branimir Novaković, predstavnik Societe General banke, Dejan Mihajlović,  menadžer firme“ Mihajlović sistemi“, profesorka dr.Maja Ivanović- Đukić i profesorka dr. Ljiljana Bonić.
IMG_3274

Tim koji pobeđuje

-Timovi su – nastavlja Goran- brojali po 4 člana koji su na završnoj godini ili na master studijama. Ukupno je bilo 6 timova, i to dva sa našeg fakulteta, zatim sa ekonomskih fakulteta u Beogradu, Kragujevcu i Kosovskoj Mitrovici i sa Fakulteta organizacionih nauka -FON Beograd. Ja sam bio u timu sa tri kolegenice koje dobro poznajem, jer se ipak radi o timskom takmičenju. To su Katarina Petrović, Katarina Mladenović i Milijana Lazić – prenosi Goran.
-Za osvojeno prvo mesto, nastavlja, dobili smo plaćenu stručnu praksu u inostranstvu na mesec dana, koju već planiramo da realizujemo.
 A gde će u inostranstvo, još uvek ne zna jer se radi o složenom procesu selekcije:
Konkurisao sam u nekoliko kompanija u različitim zemljama širom sveta, pa zavisi gde prođem.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *