Gnjilanskim putem samo u nuždi

Šahtovi su otvoreni, iza svakog ugla vreba neka opasnost. I pešacima je otežano kretanje a nama je posao gotovo stao – žali se našem portalu vlasnik jedne radnje na ovom potezu

BUJANOVAC, 1. jun 2016. – Jedna od najprometnijih gradskih ulica, ona koja od kružnog toka i autobuske stanice vodi ka Gnjilanu, u fazi je kompletne rekonstrukcije i njome se prolazi na vlastiti rizik.

Ko putuju do Lučana, Končulja i dalje ka Kosovu mora zaobilaznim putem, Kosovskom ulicom pa levo ispred Velikog Trnovca.

gnjilanski1

Kao kroz minsko polje

Međutim, u problemu su najviše oni koji žive, rade ili moraju nekim drugim poslom da dođu na Gnjilanski put, od autobuske stanice i dalje prema benzinskoj pumpi, na potezu gde je koncentrisano mnogo radnji.

Šahtovi su otvoreni, iza svakog ugla vreba neka opasnost. I pešacima je otežano kretanje a nama je posao gotovo stao – žali se našem portalu vlasnik jedne radnje na ovom potezu.

Inače, sređivanje Gnjilanskog puta do izlaska iz grad, zajedno sa izgradnjom kružnog toka, košta oko 730.000 evra. Izvođač je Kompanija Saba Belča a investitori Koordinaciono telo i lokalna samouprava.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *