Generacija 91. slavi večeras 25 godina mature

BUJANOVAC, 10. jun 2016. – Generacija koja je 1991. završila Srednju školu „Aleksandar Stanković“, koja se danas zove Sveti Sava, i nekadašnje Tehničke škole, večeras u bujanovačkom restoranu „Keče“ slavi 25 godina mature.

Biće to prilika da se podsete svojih školskih dana i naprave rekapitulaciju proteklih četvrt veka. Među njima su lekari, inžinjeri, službenici, privatnici, novinari, radnici… a generacija važi za jednu od boljih u Bujanovcu u poslednje vreme.

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve školske drugove da nam se pridruže!

Sutra na našem portalu pogledajte fotoreportažu sa proslave.




One thought on “Generacija 91. slavi večeras 25 godina mature

  1. ALEKSANDAR D. POPOVIC

    Честитам слављеницима и желим им добро здравље и да дочекају и следеће јубилеје, које је моја генерација дочекала и прославила прошле недеље у Врању. Прославили смо 55 година дипломирања у средњој економској школи. Наиме, пошто у Бујановцу у времену педесетих година прошлог века није било средње школе, сви смо били принуђени да школовање наставимо изван Бујановца, а највећи број нас наставило је ш коловање у најближем Врању. Нажалост из Бујановца сам био једини иако има нас још који нису дошли. Ипак то нам није сметало да се бар успоменама и шалом вратимо у школске клупе које ипак нису онакве као некада наше биле.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *